Chicago Cubs Cookbook

PDF : 13,99 $

ISBN : 9781623686512

Date de publication :
2014-11-02

From Ryan Theriot's favorite jambalaya or Lou Piniella's chicken salad to Hall of Fame chicken tacos from Ryne Sandberg or ginger pork courtesy of Japanese outfielder Kosuke Fukudome, this one of a kind cookbook offers dozens of tasty recipes from current and former Cubs players, coaches, and broadcasters. In addition, this cookbook also features signature recipes from some of Chicago’s leading restaurants, all lavishly illustrated with specially commissioned photographs of Cubs players. Fans will not only discover some of the players’ favorite dishes but also get a little insight into the Cubs themselves.

Du même auteur 

All You Can Be

Par : Muskat, Carrie -  Wood, Kerry - 

Dans la même catégorie 

Plaqué !

Par : Giguère, François

Les sports navétanes au Sénégal  

Par : Alioune Diakhaté Mbaye

25 : 25 ans sans coupe Stanley ! À quand la 25e ?  

Par : Black, François -  Poirier, Stéphane - 

Le gibier en toute simplicité 02

Par : Monette, Stéphane

Titre : Chicago Cubs Cookbook
Auteur : Muskat, Carrie
Éditeur : Triumph Books
Collection : Hors-collection
Catégorie : Cuisine
Langue : Anglais
Nombre de pages : 144
Date de publication : 2014/11/02
ISBN : 9781623686512
Code Prologue : N0047461
Prix PDF : 13,99 $